Састојци: 
- 600 г "Плазма" кекса
 - 250 г маслаца
 - 1/2 л млека
 - 150 г шећера
 - 200 г чоколаде за кување
 - сок од поморанџе
 - 100-200 г желе бомбона (или ораха, лешника, кокосовог брашна, сувог грожђа...)
 
Припрема: 
- Скувати млеко, додати шећер и маслац.
 - У посебној посуди помешати млевени "Плазма" кекс и изрендану чоколаду, а по жељи додати и кокосово брашно (орахе, лешнике....).
 - Када се млеко охлади сипати га у посуду са кексом.
 - Масу мешати док се лепо не изједначи.
 - Ако је маса претврда додати сок од поморанџе.
 - Обликовати и украсити торту по жељи.
 


Нема коментара:
Постави коментар