субота, 11. септембар 2010.

ПЛАЗМА ТОРТА

Састојци:
  • 600 г "Плазма" кекса
  • 250 г маслаца
  • 1/2 л млека
  • 150 г шећера
  • 200 г чоколаде за кување
  • сок од поморанџе
  • 100-200 г желе бомбона (или ораха, лешника, кокосовог брашна, сувог грожђа...)
Припрема:
  1. Скувати млеко, додати шећер и маслац. 
  2. У посебној посуди помешати млевени "Плазма" кекс и изрендану чоколаду, а по жељи додати и кокосово брашно (орахе, лешнике....). 
  3. Када се млеко охлади сипати га у посуду са кексом. 
  4. Масу мешати док се лепо не изједначи. 
  5. Ако је маса претврда додати сок од поморанџе. 
  6. Обликовати и украсити торту по жељи. 
Плазма торта
Плазма торта

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...