Састојци:
- 600 г "Плазма" кекса
- 250 г маслаца
- 1/2 л млека
- 150 г шећера
- 200 г чоколаде за кување
- сок од поморанџе
- 100-200 г желе бомбона (или ораха, лешника, кокосовог брашна, сувог грожђа...)
Припрема:
- Скувати млеко, додати шећер и маслац.
- У посебној посуди помешати млевени "Плазма" кекс и изрендану чоколаду, а по жељи додати и кокосово брашно (орахе, лешнике....).
- Када се млеко охлади сипати га у посуду са кексом.
- Масу мешати док се лепо не изједначи.
- Ако је маса претврда додати сок од поморанџе.
- Обликовати и украсити торту по жељи.
Нема коментара:
Постави коментар