- 150 г млевеног кекса,
 - 45 г путера,
 - 3 кашике меда,
 - 2 дл слатке павлаке,
 - 200 г крем сира,
 - 200 г црне чоколаде,
 - чоколада у праху.
 
У млевени кекс додати омекшали путер и мед па све лепо сјединити. Смесу утиснути у мањи калуп па ставити у фрижидер да се хлади. (Ја сам користила срце калуп од 22 цм. Може и округли или четвртасти.) Чоколаду растопити на пари. Умутити слатку павлаку у чврст шлаг. Додати крем сир и растопљену чоколаду, добро измешати и нанети преко подлоге од кекса. Ставити у фрижидер на отприлике сат времена. Охлађен колач посути чоколадом у праху.
![]()  | 
| Кремасти чоколадни колач | 



Нема коментара:
Постави коментар