![]()  | 
| Печурке - пуњена јаја | 
Састојци: 
- тврдо кувана јаја
 - салама или шунка по избору
 - мајонез
 - першун
 - неколико мањих парадајза
 - зелена салата
 
Припрема: 
- Кувана јаја засећи са једне стране па им извадити жуманца.
 - Жуманца уситнити па их помешати са ситно сецканом или наренданом шунком и ситно сецканим першуном.
 - Масу повезати мајонезом па том смесом пунити беланца.
 - Уколико имате сасвим мале парадајзе (не чери) можете их сећи и на пола па од тога правити капице за јаја, а можете користити и само врхове парадајза.
 - На тањир за послужење ставити неколико листова опране и просушене зелене салате, поређати јаја и мајонезом направити тачкице како би употпунили изглед печурке.
 
Напомена: 
Тврдо скувана јаја можете и само послужити на овај симпатичан начин без претходног пуњења. Довољно је да им само мало одсечете врх и дно како би могла да стоје усправно и да држе парадајз. По жељи можете искористити и неко друго пуњење. Ово је само предлог.
![]()  | 
| Печурке - пуњена јаја | 


Ovo mi se jako sviđa i deluje vrlo lepo.
ОдговориИзбришиХвала! Једноставно је, а декоративно.
Избриши