Потребно је: 
- 400 г танких кора за пите
 - 500 г бундеве
 - 150 г шећера
 - 100 г бутера/маслаца
 - 1 кесица цимета
 - 2 кесице ванилин шећера
 - 1 лимун
 - мало павлаке или млека
 
Припрема: 
За надев ситно изрендати очишћену бундеву, додати шећер, цимет, сок и кору лимуна. Бутером подмазати плех и у њега слагати коре, прскајући сваку растопљеним бутером. Прво ставити трећину кора, па на њих половину надева, па опет коре, затим другу половину надева и на крају опет коре. Последњу кору прелити са мало млека или павлаке и пећи. Испечену питу посути ванилин шећером.
![]()  | 
| Бундевара | 

Нема коментара:
Постави коментар