![]()  | 
| Парфе са мини пенастим бомбонама | 
Састојци:
- 1 дл шећера у праху
 - 2 дл слатке павлаке
 - 2 дл "крем фреш" 34%
 - 50 г црне чоколаде
 - 2 дл пенастих бомбона (маршмелоу)
 
- 5 дл јагода или малина
 - 1/2 сока од лимете
 - кашика шећера
 
![]()  | 
| Парфе са мини пенастим бомбонама | 
- Умутите слатку павлаку са шећером у праху.
 - Посебно благо умутите крем фреш па сједините с павлаком.
 - Исецкајте чоколаду на комадиће па додајте у смесу.
 - Додајте и мини пенасте бомбоне.
 - Лагано умешајте.
 - Сипајте у калуп (или појединачне порције) обложен кухињском фолијом.
 - Ставите у замрзивач на 8 сати.
 - Извадите 10-ак минута пре служења.
 - По жељи, јагоде или малине поспите кашиком шећера и соком од пола лимете па служите уз парфе.
 
![]()  | 
| Парфе са мини пенастим бомбонама | 



Нема коментара:
Постави коментар