субота, 26. децембар 2015.

ПАРФЕ са мини пенастим бомбонама

Парфе са мини пенастим бомбонама
Састојци:
  • 1 дл шећера у праху
  • 2 дл слатке павлаке
  • 2 дл "крем фреш" 34%
  • 50 г црне чоколаде
  • 2 дл пенастих бомбона (маршмелоу)
По жељи:
  • 5 дл јагода или малина
  • 1/2 сока од лимете
  • кашика шећера
Парфе са мини пенастим бомбонама
Припрема:
  1. Умутите слатку павлаку са шећером у праху.
  2. Посебно благо умутите крем фреш па сједините с павлаком.
  3. Исецкајте чоколаду на комадиће па додајте у смесу.
  4. Додајте и мини пенасте бомбоне.
  5. Лагано умешајте.
  6. Сипајте у калуп (или појединачне порције) обложен кухињском фолијом.
  7. Ставите у замрзивач на 8 сати.
  8. Извадите 10-ак минута пре служења.
  9. По жељи, јагоде или малине поспите кашиком шећера и соком од пола лимете па служите уз парфе. 
Парфе са мини пенастим бомбонама
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...