Парфе са мини пенастим бомбонама |
Састојци:
- 1 дл шећера у праху
- 2 дл слатке павлаке
- 2 дл "крем фреш" 34%
- 50 г црне чоколаде
- 2 дл пенастих бомбона (маршмелоу)
- 5 дл јагода или малина
- 1/2 сока од лимете
- кашика шећера
Парфе са мини пенастим бомбонама |
- Умутите слатку павлаку са шећером у праху.
- Посебно благо умутите крем фреш па сједините с павлаком.
- Исецкајте чоколаду на комадиће па додајте у смесу.
- Додајте и мини пенасте бомбоне.
- Лагано умешајте.
- Сипајте у калуп (или појединачне порције) обложен кухињском фолијом.
- Ставите у замрзивач на 8 сати.
- Извадите 10-ак минута пре служења.
- По жељи, јагоде или малине поспите кашиком шећера и соком од пола лимете па служите уз парфе.
Парфе са мини пенастим бомбонама |
Нема коментара:
Постави коментар