Исецкати две главица црног лука и пропржити на масти (или уљу). Додати 1/2 кг млевеног меса и пржити док месо не промени боју. Посолити, побиберити, посути црвеном зачинском паприком и још мало пропржити.
Ољуштити 1 кг кромпира, изрендати и помешати са месом. Масу сипати у плех или ватростални суд, па прелити умућеном смесом од два јаја и млека. Пећи у претходно загрејаној рерни.
|
Мусака од ренданог кромпира |
Jednostavno i brzo !!Odlično!!
ОдговориИзбришиOvakve stvari jako volim da jedem i da pravim:).Izgleda vrlo ukusno:)
ОдговориИзбришиOlá, adorei suas receitas, são muito bem preparadas e devem ser muito saborosas também. Um abraço, Marta. Venha me visitar também, será muito benvinda.
ОдговориИзбриши