Састојци:
- 200 г прашке шунке (танко сечене)
- 200 г фета сира
- 1 кисела павлака
Припрема:
Режањ прашке шунке поставити на даску за сечење, преко премазати фета сир измешан са павлаком, затим ставити други режањ шунке и тако поређати 4-5 режњева. Оштрим ножем премазану шунку сећи на 4-8 делова у зависности колике коцке желите. Поступак понављати док се не потроши сав материјал.
Коцке од шункарице |
Има оних који су ми као блогеру замерили што сам поставила фотографију предјела које је неуредно и замрљано. Али, ја само могу да додам нову фотографију. Првобитну нећу уклонити јер ме подсећа на малене шестогодишње рукице како пажљиво покушавају да помогну мами у сечењу и слагању. Кад су мале рукице близу ножа онда ни нож не би требало да буде сувише оштар. Јер, Анастасија је желела да учествује у припремама за прославу свог шестог рођендана те 2010. године. Зар је требало да јој не дозволим?
А ове коцке захтевају заиста оштар нож. Скалпел још боље. Али, то је за искусније руке.
Коцке од шункарице |
Нема коментара:
Постави коментар