- паковање мањих обланди,
- 250 г маргарина,
- 200 г шећера,
- 100 г чоколаде,
- жута боја за колаче.
Припрема:
- Ушпинујте шећер са чашом воде.
- Одвојте 3/5 масе, а у остатку истопите чоколаду.
- Обе масе оставите да се охладе.
- Посебно умутите маргарин, а затим га поделите на два једнака дела.
- У један умешајте масу са чоколадом, а у други део умешајте остатак масе па обојите са млао жуте боје. Ја сам додала и по неколико кашика млевених ораха јер ми је смеса била некако "празна".
- Обланде филујте наизменично жутим и тамним филом.
Напомена:
Рецепт је испробан из едиције "Мале мајсторије - Наши најлепши посни колачи 2".
Нема коментара:
Постави коментар