Ово је једна од оним малених торти које правите кад вам се једе нешто слатко, а брзо. На пример за послужити уз поподневну кафицу са  вама драгим собама.
![]()  | 
| Чоко-плазма торта | 
Кора: 
- 300 г млевеног "Плазма" кекса
 - 125 г маслаца
 - 200 мл сока од наранџе
 
Маслац собне температуре умутити па му додати млевени кекс и сок, сјединити и обликовати кору. Можете се послужити и малим калупом. 
Фил: 
- 500 мл млека
 - 5 кашика шећера
 - 2 кесице праха за пудинг од ваниле
 - 100 г "Еуроблок" чоколаде
 - 125 г маслаца
 
Пудинг скувати у млеку са шећером на уобичајен начин. Склонити га са шпорета па док је још врућ додати му изломљену чоколаду и мешати док се цела не отопи и сједини са пудингом. У охлађени пудинг умешати претходно умућен маслац. Нанети на кору.
Декорација: 
- 200 мл слатке павлаке
 - 100 г млечне чоколаде
 - додаци по жељи
 
Умутити слатку павлаку. Чоколаду изрендати па додати у павлаку. Украсити торту по жељи.
![]()  | 
| Чоко-плазма торта | 


fantastično divno lepa...i vidi se od srca
ОдговориИзбришиSuper je ispala. Recept ode u beleznicu, hvala :)
ОдговориИзбриши