Састојци:
- 1 плави патлиџан (300 г)
- 3 тиквице (450 г)
- 2 парадајза (300 г)
- 300 г печурака
- 2 јаја
- 200 мл јогурта
- со, бибер, оригано
- уље за подмазивање плеха
Припрема:
Плави патлиџан исећи на колутове, посолити и оставити десетак минута да пусти сок. Тиквице и парадајз исецкати на колутове, а печурке на четвртине. У подмазан плех слагати припремљено поврће (патлиџан, тиквице, парадајз, печурке). Умутити јаја, сипати их у јогурт, зачинити па прелити поврће. Покрити алу-фолијом и пећи у рерни 40-ак минута на 220°Ц. Служити са црним хлебом.
Гратинирано поврће |
Nista vise ne volim nego ovoliko povrca pa jos gratinirano.Divno;))
ОдговориИзбришиOvo ne moze da bude lose.Samo da nema mesa:).
ОдговориИзбриши