За овај прилог уз месо који се топи у устима биће вам потребно:
- 500 г шаргарепе,
- 300 г шампињона,
- 1 главица црног лука,
- 3 чена белог лука,
- 1 или 2 павлаке,
- со и бибер.
Припрема:
- Очишћену и опрану шаргарепу исећи на штапиће и пропржити на мало уља.
- Додати шампињоне исечене на листиће.
- Додати и црни лук исечен на ребарца као и сецкан бели лук.
- Динстати поклопљено.
- Повремено промешати и кад је јело већ готово зачинити га сољу и бибером и на крају умешати једну павлаку (или две ако волите кремастије).
- Служити уз месо.
Volim ovu kombinaciju, blaga a ukusna.
ОдговориИзбришиSuper je kombinacija, mi barem jednom nedeljno jedemo sampinjone, videla sam i bukovače jel ih kupuješ i šta praviš od njih?
ОдговориИзбришиБаш сам данас гледала буковаче на пијаци и размишљала да их купим за чорбицу, али нисам. Неком другом приликом...
Избриши