![]()  | 
| Кестен ролат | 
- 500 г кестен пиреа
 - 125 г шећера у праху
 - 1 кашика рума
 - 125 г маслаца
 
Корак по корак: 
- Умутити маслац и шећер у праху.
 - Додати кестен пире и кашику рума.
 - Сјединити масу па је преко алу-фолије нанети у облику правоугаоника и ставити у фрижидер.
 
Тамни део: 
- 200 г млевеног кекса
 - 50 г маслаца
 - 50 г шећера
 - 50 г чоколаде
 - 50 мл млека
 
Корак по корак: 
- Умутити маслац и шећер.
 - Додати топљену чоколаду и млеко и све сјединити.
 - Постепено додавати кекс пазећи да маса не буде прегуста. Можда вам неће бити потребна цела количина кекса.
 
Финални поступак: 
- Извадити светлу кору из фрижидера.
 - Премазати је тамним филом и уролати.
 - Ролат вратити у фрижидер док се не стегне.
 - Париће ролата по жељи декорисати капима течне чоколаде.
 
Напомена: 
Мени лично је ролат пресладак тако да ћу следећи пут смањити количину шећера или шећер потпуно избацити из тамног дела.

Ovo ne bih odbila ni da sam na dijeti - strogoj.
ОдговориИзбришиKesten jako volim...Ovo je predivno!
ОдговориИзбришиHajde da se igramo ;)
ОдговориИзбришиhttp://pekarica-suzyca.blogspot.com/2013/08/blogeri-se-igraju_25.html