четвртак, 3. јануар 2013.

БЕЗЕ ПАХУЉЕ

Безе пахуља
Ова снежна торта изгледом подсећа на пахуљу, а укусом на шампите. 
Безе пахуља и слатки украси
Потребно је:
  • 3 паковања готових белих пуслица, 
  • 500 мл слатке павлаке, 
  • 150 г прах шећера, 
  • 200 г дражеја у белој чоколади, 
  • златне куглица за украшавање или златни колачарски спреј. 
Безе пахуља - пресек
Припрема: 
  1. Умутите слатку павлаку са шећером у праху (по потреби додајте и кесицу кремфикса).
  2. Умешајте дражеје.
  3. У већу декоративну стаклену посуду (или тањир, ако је као ја немате) поређајте пуслице. 
  4. По њима кашиком распоредите шлаг са дражејама.
  5. Ређајте тако док не утрошите материјал формирајући купу. 
  6. Украсите зланим детаљима и држите на хладном док изношења на сто. 
Парченце Безе пахуље и кафица

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...