Безе пахуља |
Ова снежна торта изгледом подсећа на пахуљу, а укусом на шампите.
Безе пахуља и слатки украси |
- 3 паковања готових белих пуслица,
- 500 мл слатке павлаке,
- 150 г прах шећера,
- 200 г дражеја у белој чоколади,
- златне куглица за украшавање или златни колачарски спреј.
Безе пахуља - пресек |
Припрема:
- Умутите слатку павлаку са шећером у праху (по потреби додајте и кесицу кремфикса).
- Умешајте дражеје.
- У већу декоративну стаклену посуду (или тањир, ако је као ја немате) поређајте пуслице.
- По њима кашиком распоредите шлаг са дражејама.
- Ређајте тако док не утрошите материјал формирајући купу.
- Украсите зланим детаљима и држите на хладном док изношења на сто.
Парченце Безе пахуље и кафица |
Нема коментара:
Постави коментар