Састојци:
- 2 л кашастог сока од јагоде
 - 5 кесица праха за пудинг од јагоде
 - 400 г маргарина/путера
 - 400 г шећера у праху
 - 300 г праха за шлаг
 - 3 дцл минералне газиране воде
 - 300 г праха за шлаг са укусом јагоде
 - 400 г пишкота - два велика паковања
 - 200 г чоколаде за кување ("менаж" на пример)
 
Припрема: 
- Пудинг од јагоде скувати у 1,2 л кашастог сока од јагоде и оставити да се охлади. Повремено промешати како се не би ухватила корица на пудингу.
 - Маргарин или путер омекшан на собној температури пенасто умутити са шећером у праху и сјединити га са охлађеним пудингом у фил број један.
 - Прах за шлаг умутити са 3 дцл минералне газиране воде и тиме сте добили фил број два.
 - Прах за шлаг са укусом јагоде умутити са 3 дцл сока од јагода и тиме сте добили фил број три.
 - Пишкоте поделити на пола па прву половину поређати на подлогу за торту, али их претходно умакати у сок од јагода.
 - Отопити чоколаду и прелити пишкоте па сачекати да се чоколада стегне пре наношења фила. На кратко се може ставити и у замрзивач, ако желите да убрзате процес или вам је јако топло у кући.
 - Када се чоколада стегла нанети половину фила од пудинга.
 - Следећи слој је фил од белог шлага - прва половина.
 - Затим слој шлага од јагода - половина.
 - Поново поређати ред пишкота умочених на кратко у сок од јагода.
 - Нанети остатак фила број један.
 - Премазати остатком фила број два.
 - Украсити остатком фила број три или трећи фил нанети као још један слој па додатно украсити по жељи.
 
Значи, слојеви иду следећим редом:
- пишкоте умочене у сок од јагода
 - чоколада
 - фил од пудинга и маргарина
 - фил од белог шлага
 - фил од розе шлага
 - пишкоте умочене у сок од јагода
 - фил од пудинга и маргарина
 - фил од белог шлага
 - фил од розе шлага
 
![]()  | 
| Аурелио торта | 
![]()  | 
| Аурелио торта | 


Svidja mi se Gago ova verzija,lagana i veoma ukusnaaaa.Pozz
ОдговориИзбриши