![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
Ingredienser
- 15 pepparkakor
- 35 g smält smör
Fyllningen
- 300 g färskost
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dl florsocker
- 2 dl vispgrädde
Toppa med
- 8 tsk dulce de leche
- lingon
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
Instruktioner:
- Krossa pepparkakorna i en matberedare. Mixa med det smälta smöret och fördela kakorna i fyra glaskoppar. Ställ in i kylskåpet.
- Vispa färskosten med vaniljsockret tills det är fint och fluffigt. Tillsätt florsockret och blanda försiktigt. Vispa den vispade grädden i en separat skål och vänd ner den i fyllningen. Fördela fyllningen i kopparna.
- Ta dulce de leche med en tesked direkt från burken ner i en liten skål, blanda väl med teskeden och häll över cheesecaken. (2 teskedar per glas)
- Låt svalna i kylskåpet i minst en timme till. Dekorera med pepparkakor och lingon.
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |
![]() |
| Pepparkakscheesecake i glas |








Нема коментара:
Постави коментар